Hypnoterapi

Et par ord fra farmand

(Billedet er fra børnenes navnefest på Island for to år siden)

Som i alle nok ved, og har læst herinde, så er Ragga inde i en periode af sit liv som byder på nogle massive høje mentale mure at komme op over. De mure kommer man over nogle dage, og andre dage orker man ikke engang at tage fat i rebet der kan hjælpe en over.

Man står der helt på sidelinjen, for der er ikke noget i den her verden man ønsker mere end at kunne hjælpe den man elsker. Der er bare meget lidt man kan gøre med folk som er deprimeret og nede i det sorte hul andet end at støtte, støtte og støtte. Små venskabelig vink med vognstangen, og så fuld støtte.

Så det gør jeg mit ypperste for hvert minut, time, dag og måned, eller når der er behov for det.

Det er ikke nemt at være mor for trillinger på snart 3 år, og være noget for dem, og så samtidig forsøge at komme op af hullet, og få det bedre med sig selv. Man kan ikke være andet en imponeret over Ragga og den daglige kamp hun kæmper. Du er det sejeste mennesker jeg kender skat, og jeg ved godt du ikke altid synes det, men det er du!

Hvis jeg skal se lidt indad så er det da en hård periode, for jeg forsøger at opretholde en karriere samtidig med at jeg knokler det bedste jeg har lært når jeg har fri. Alt sammen for at vi kan få tingene til at hænge sammen som familie i en hektisk hverdag med trillingerne. Det gør jeg gladeligt, men har da i den senere tid kunne mærke at situationen sætter sine klare aftryk fysisk og psykisk. Når man er presset på fysikken så dukker alle bekymringerne op ved den mindste lejlighed:

  • Hvad hvis jeg knokler for meget og går ned med stress?
  • Kan vi klare os i huset? Eller må vi flytte?
  • Kan vi give det ungerne har brug for?

Alle bekymringer går jo typisk på økonomi. For jeg vil jo have at min familie har det godt, så blæse værd med mig. Jeg skal nok klare mig bliver jeg ved med at sige. Hader når økonomi skal være grobund for psykisk stress. Men det er det bare de her dage, og det kan vi ikke komme udenom. Så er det bare at holde snuden i sporet, og håbe på det bedste. Når Ragga ikke er sygemeldt mere, så venter der 2 måneders kamp for at få arbejde inden dagpengene udløber, og så forsvinder 1 af 2 indtjeningsgrundlag. Det er en presbold, og helt klar med til at Ragga har det svært. For System Danmark hjælper ikke her. 0 kr. fordi jeg tjener for meget, og så tænker man ikke over at vi lige har trillinger. Faktum er bare at min løn langtfra kan gøre op for det tabte. Det synes jeg ikke er fair, men er ikke en diskussion jeg vil gå ind i. 😊

Så hvis man har oplevet mig mindre energifyldt, mere rund end længe, og stresset så er det helt rigtigt. Der er ikke meget krudt på motoren. På den anden side så kan det nok tælles på 2-3 fingre hvor mange i min omgangskreds som har spurgt til hvordan jeg har det i de her tider. Så måske fremstår jeg ikke så presset, men sandheden er jo nok at det er jeg.

Jeg kan mærke at kærligheden til min familie bare vokser og vokser, og jeg elsker både Ragga og børnene til verdens ende og tilbage igen. Så nu håber jeg bare bøtten vender og alt går vores vej, så vi igen kan ånde frit uden sorte og lavtliggende skyer liggende i horisonten.

Nogle vil måske synes det er noget pladder, og er fair nok, men har faktisk været rart at skrive det, og det er jo netop det en blog kan. Vise hverdagen på godt og ondt, og ikke mindst helt uden filter.

Til vi ses igen.

Jacob

2 kommentarer

  • Janne

    Seje jer. Godt I kæmper og har hinanden. Håber så meget det bedste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elín

    Flott hjá þér Jakob! Það er mikilvægt að opna sig og segja hlutina upphátt og það getur sko alveg tekið á að vera aðstandandi og horfa á ástina sína þjást og geta ekkert gert. En þú ert meistari í að vera til staðar, það veit ég. Svo þarftu bara að passa að vera líka til staðar fyrir þig. Þið getið þetta saman, einn dag í einu. Knús á ykkur öll fimm og ást frá bleytunni hér í Reykjavík <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hypnoterapi