Hej Verden!

Hej Verden!

img_20171022_182155Jeg hedder Ragnheidur Asbjarnardottir og er en 34-årig Islænding som altid bliver kaldt for Ragga 😊 Jeg om min mand Jacob blev, efter en meget lang kamp, i august 2015 forældre til et sæt trillinger. De skønne børn på nu 2 år hedder Jónas, Felix og Sif og fylder næsten alt i vores hverdag i Frederikssund.

Jeg har været så heldig at gå hjemme med mine børn i 2 år. Hold op det har været en udfordring, men nøj hvor har det været skønt at være med til alt det nye. Vi har været sammen hver eneste dag og oftest bare os 4, frem til at farmor kom forbi om eftermiddagen eller far kom hjem. Det er ikke nemt at komme af sted med 3 småbørn, ja eller 3 der er begyndt at gå – og så går i hver deres retning. Men vi har hygget os, og jeg udfordrede mig selv ved at finde på nye lege eller legetøj der kunne laves billigt med ting der allerede fandtes i hjemmet. Vi var også så heldige at få hjælp fra familie og venner til at sikre haven og lave den sjov nok for 3 banditter.

Vores hjem er helt på deres præmisser. Der er låger og låse, farver og legetøj over alt samt puslebord i stuen. Når man har tre små der kan finde på hvad som helst er det bedre at være på forkant og ellers lave forholdene sådan at de mindst muligt kommer til skade – og at man ikke skal rande og sige nej hele dagen. De er blevet gode til at underholde sig selv da der jo er masser at lave i vores ”babyfængsel” / køkken alrum. Der er forskellige zoner, og man kan trække sig væk fra irriterende søskende hvis man har brug for det.

Vi får tit denne her kommenter når folk hører at vi har trillinger: ”hold da op det må være hårdt”. Jo det har været hårdt, men vi kender ikke andet. Det at have trillinger er normalt for os. Vi ventede så længe på de tre små at vi valgte at tro på at vi kunne klare det naturen sendte vores vej. Og her er vi stadig – i live – gode 2 år inde i projektet 😊

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!