Far har ordet

Er de naturlige?

img_20170811_133107_642

Hmmmm, ja, hvad betyder det? I gætter ikke hvor mange gange vi har fået det spørgsmål. Som I måske har læst i et tidligere indlæg, så har vi jo fået hjælp og vi er jo rimelig åbne om vores forløb. Men det gælder jo ikke alle andre trillingeforældre, ja og tvillingeforældre, som også tit får det spørgsmål. Hvad jeg kan forstå på mit trillingenetværk er at der er en del der har fået en eller anden form for fertilitetshjælp, men trillinger opstår altså også helt af sig selv – uden en form for hjælp fra doktorerne! Og er de så alle sammen naturlige – eller er de delt op i naturlige og unaturlige? Hvis de ikke er naturlige hvad er de så???

Jeg har altså ikke gået rundt med 3 Baby Born dukker i maven i ca. 8 måneder. Jeg har ikke fået skåret maveskindet over for 3 Baby Born dukker. Jeg har ikke leget med at skifte ca. en milliard bleer på nogle dukker, og jeg har i hvert fald ikke kæmpet med at give 3 Baby Born dukker tøj på hver eneste dag i godt to år – det ville dog nok være lidt nemmere…

Nej, mine børn er som alle andre børn i denne verden helt naturlige, på trods af at der har været nogle ekstra hormoner på spil og at min mands bidrag er blevet optimeret.

Der er måske nogle der læser det her indlæg der har spurgt os eller andre dette spørgsmål og I skal vide at det er helt ok 😊 I skal bare være klar på at få nogle kække svar, ja eller sure svar for dem der ikke vil ind på det. Jeg kan ikke forklare jer hvorfor det ofte er det første folk tænker på når de hører om trillinger, måske fordi at man ikke møder sådan nogle som os så tit og at det er lidt specielt. Det er altså ikke kun af venner og bekendte vi har fået dette spørgsmål – også nede i supermarkedet af mennesker jeg aldrig før har mødt! Men man ville da aldrig spørge et par der har fået ET barn af gangen hvordan de har lavet det barn – eller hvad? Især ikke mennesker man aldrig før har mødt 😱 Jeg plejer at svare med at vi fik lidt hjælp til at lave de skønne unger – totalt kedeligt – men hvad skal man sige?

Et andet spørgsmål vi ofte får er forskellige versioner af “er det ikke hårdt”, men det kan vi tage senere 😊

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far har ordet