Vores skønne Felix

Sygdom sygdom sygdom

For nogle uger siden skrev jeg at det ikke var så hårdt at have trillinger – det trækker jeg tilbage!!! 😴 Hold da op en omgang vi har haft. Vores trio er meget sjældent syge, og de har klaret vuggestuestart super godt når det kommer til sygdom hvor man kan tælle sygedage på en hånd – altså for dem samlet. Men her indenfor de sidste 4 uger har jeg haft børn hjemme på skift i 3 uger – fatter ikke hvordan jeg gjorde det i to år! 😱

Felix fik en ordentlig omgang for uger 4 siden og var hjemme en hel uge, og havde lidt svært ved at komme tilbage i vuggestuen. 10 dage er jo lang tid for sådan en lille størrelse. Der var flere dage hvor jeg gik derfra med tårer i øjnene for han ville ikke være der 😭 Men nu er han inde i en god periode og løber ind når vi kommer. Han blev så syg igen i sidste uge med en ny omgang influenza. Jónas og Sif lagde sig også. Sif var hurtigt klar igen men Jónas blev bare værre og værre. Sidste weekend var han meget ked af det og græd rigtig meget om natten. Vi fandt først ud af det mandag morgen at han havde mellemørebetændelse og skulle have en omgang penicillin. Men det tager ham åbenbart rigtig lang tid at komme sig igen. Han var i vuggestuen i en time i går og 2,5 timer i dag. Lige til at toppe det hele tog Sif sig også et godt fald ned fra vores kogeø for et par dage siden og bed igennem læben. Hun skulle lige forbi skadestuen – den første tur pga huller og nok ikke den sidste… Det var heldigvis ikke så slemt og ser allerede rigtig fint ud.

De har sovet rigtig dårligt i den her periode og vi overvejer alvorligt at få os en seng mere så vi får en tredobbelt seng. Der har været mange nætter hvor alle tre har puttet med os i sengen og så er der lidt trangt 😊 Vi er jo ikke sådan nogle der havde tænkt os at vi skulle samsove med vores børn – men vi vil gerne sove godt – også de nætter hvor de er inde hos os. Vi har også været heldige med at de i lang tid har sovet godt i deres egne senge og så har det bare været ekstra hårdt at være oppe det hele og halve af natten.

Nåh det var en ordentlig omgang brok over sygdom og en lang undskyldning for at der har været lidt stille på bloggen. Nu håber jeg at det vender og vi ser mod lysere tider og glæder os til påske hvor der er familiebesøg fra Island på kalenderen 😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores skønne Felix